augusztus 18

3 hozzászólás

Üdvözöllek a FilmAppeal blogjában!

Ha elolvastad az első ingyenes e-bookot, máris egy lépéssel közelebb vagy ahhoz, hogy remek fotókat készíts. Ha esetleg még nem olvastad, innen tudod letölteni. Ez azonban még csak a kezdet, rengeteg írással készülök neked, amiket ezentúl ebben a blogban fogok megosztani veled. 

Elsősorban a fotózással fogunk foglalkozni. Adok még neked hasznos tanácsokat, és egyéb érdekességeket is megosztok veled a témával kapcsolatban. Nem szeretnék ott megállni, ahol általában a fotós képzések szoktak. A cél az, hogy ne csak a kamerát tanuld meg kezelni, de a fotózáshoz szükséges látásmódod is kialakuljon olyan formában, hogy a képeid különlegesek és egyediek legyenek. 

A fotózás azoban nem az egyetlen dolog, amivel foglalkozni fogunk. Ahogy arra az oldal neve is utal, a másik fő terület maga a film lesz. Ha érdekelnek tehát a filmek, a vágás, az operatőri munka, az írás, a filmtörténet vagy a híresebb rendezők munkái, itt mindezzel megismerkedhetsz majd. 

Ami még nagyon fontos, hogy sokat számít nekem a visszajelzésed. Ha bármilyen észrevételed, kérdésed, tipped van az oldallal kapcsolatban, kérlek írd meg nekem a kapcsolat menüpont alatt, vagy akár itt kommentben. Oda fogok figyelni a visszajelzésekre és arra, hogy mire van igény. Ha gondolod, írd meg, mi érdekel téged a legjobban a fotózással, filmezéssel kapcsolatban, mi az, amiről szívesen megtudnál többet vagy örömmel foglalkoznál vele. 

Már azzal is sokat segítesz, ha itt leadod a szavazatod:

Most röviden ennyi, hamarosan jelentkezem az első írással. Ha feliratkoztál a hírlevélre, emailben mindig értesíteni foglak, ha új bejegyzés került a blogba. Így biztosan nem fogsz lemaradni semmi jóról.

Addig is szép napot!


További bejegyzések

Filmajánlók fotósoknak #2
Fotók a kertből
  • A fotózás érdekel. Már az első bejegyzés nagyon hasznos volt számomra. Más szemmel nézem a világot. Köszi szépen.

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >