Bevezetés a fotózásba online tanfolyam

Ingyenes tanfolyam azok számára, akik teljesen kezdőként szeretnék belevetni magukat a fotózásba.

9 Lecke

Progress

Not started

A fotózás alapjai online tanfolyam

Ebben a tanfolyamban egészen az alapoktól tanulhatod meg a fotózás minden apró részletét. Szó lesz benne a kamera bállításairól, optikákról, megvilágításról, kompozícióról, és még sok minden másról. A tanfolyam végére nemcsak szimplán kezelni tudod majd a kamerád, de azt is tudni fogod, hogyan válhatsz igazán sikeres fotóssá.

Amennyiben már van hozzáférésed a tanfolyamhoz, máris kezdheted a tanulást. Ha pedig szeretnéd megvásárolni, vagy többet is megtudnál róla, kérlek kattints ide.

26 Lecke

Progress

Not started

Vizuális fotózás online tanfolyam

Mi különbözteti meg a világ nagy fotósait a közönséges fotóstól? A titkos összetevő nem a kamerában, a beállításokban vagy a drága felszerelésben rejlik. A legjobb fotósok fő ismertető jele, hogy bármilyen szituációban képesek megtalálni a jó témákat, mert rendelkeznek az ehhez szükséges vizuális látásmóddal. Ha ismered a fotózás vizuális nyelvét, és elsajátítod az ehhez szükséges gondolkodásmódot, nemcsak arra leszel képes, hogy bárhol, bármikor tudj jó képeket készíteni, hanem azt is könnyedén elérheted, hogy a munkád egyedi és személyes legyen. A világ legnagyobb fotósai mind így dolgoznak, és ha elvégzed ezt a tanfolyamot, te is közéjük tartozhatsz.

19 Lecke

Progress

Not started

Természetfotózás online tanfolyam

A természetfotózás az egyik legszebb és legizgalmasabb műfaja a fotózásnak. Ha szeretsz a természetben lenni, nagy csodálattal nézed az állat- és növényvilágot, mindezt pedig szívesen egybekötnéd a fotózással, ez a tanfolyam neked szól.

A leckék során megosztok veled mindent, amire szükséged lehet a nagyszerű természetfotók készítéséhez, hogy olyan képeken adhasd át a természet csodáit, melyek mások szívébe is belopják magukat. Megtudhatod, milyen előkészületeket érdemes tenned fotózás előtt, hogyan kell beállítanod a kamerát a különböző helyzetekben, mit tehetsz annak érdekében, hogy ne zavard meg az állatokat, és még sok minden mást. Legyen szó akár erdei vadakról, madarakról, apró rovarokról, vagy egyszerűen csak a növényzetről, ebben a tanfolyamban mindent megtanulhatsz, amit a természetfotózásról tudnod kell.

Amennyiben már van hozzáférésed a tanfolyamhoz, máris kezdheted a tanulást. Ha pedig szeretnéd megvásárolni, vagy többet is megtudnál róla, kérlek  kattints ide.

14 Lecke

Progress

Not started

Tájképfotózás online tanfolyam

Ebben a tanfolyamban lépésről lépésre megtanulhatsz mindent, ami egy jó tájkép elkészítéséhez kell. Elmondom neked pontosan hogyan állítsd be a kamerát, mire figyelj a kompozíciónál, illetve egyéb tippeket is megosztok veled. A tanfolyam végére minden tudás a birtokodban lesz ahhoz, hogy felejthetetlen tájképeket készíts.

Amennyiben már van hozzáférésed a tanfolyamhoz, máris kezdheted a tanulást. Ha pedig szeretnéd megvásárolni, vagy többet is megtudnál róla, kérlek kattints ide .

7 Lecke

Progress

Not started

Telefonos fotózás online tanfolyam

Ebben a tanfolyamban megtanulhatod, hogyan hozd ki a legtöbbet a telefonod kamerájából. Ha tudod, mire kell figyelned, hogyan küzdheted le a lehetséges akadályokat, és közben a kreativitásodat is használod, könnyedén készíthetsz a telefonoddal olyan képeket, amik még a méregdága kamerákkal szemben is megállják a helyüket. 

Amennyiben már van hozzáférésed a tanfolyamhoz, máris kezdheted a tanulást. Ha pedig szeretnéd megvásárolni, vagy többet is megtudnál róla, kérlek  kattints ide.

10 Lecke

Progress

Not started
Powered by Thrive Apprentice
Pen
>