Szeretnél jobb fotókat készíteni?

Töltsd le ezt az ingyenes ebook-ot, hogy megismerj 7 nagyszerű tippet, melyet azonnal alkalmazhatsz!

Ha szeretnéd fejleszteni a fotós tudásod, nem feltétlenül kell azonnal a technikai beállításokban elmerülnöd. Már azzal is rengeteget elérhetsz, hogy fotózás előtt átgondolod, mit csinálsz, és pár egyszerű dolgot figyelembe véve komponálod meg a képet. A legfontosabb ugyanis maga a látásmód, amelynek nem feltétele a méregdrága felszerelés és a technikai tudás.

Ha kezdő fotós vagy, ezek a tippek biztosan nagy hasznodra válnak majd. De akár haladóként is érdemes lehet átfutnod ezt a rövid írást, hogy feleleveníts néhány fontos dolgot a fotózásról.

Már csak egy kattintásra vagy az ebook-tól!

Ők már letöltötték az ebook-ot:

Szia! Bár ismertek voltak számomra a tanácsaid, mégis jó volt egy helyen újraolvasni őket. Kiemelném az érthetőséget, ami a kezdőknek nagy segítség.

Angéla

Igen, több tipp megerősítette azt, amit ösztönösen is kerestem a kamerával. Köszönöm.

Anna Thurzó

Az írással is sokszor úgy van, mint írtad, a kevesebb néha több. Nagy erőssége a tippeknek, hogy tömörek és a példákkal elegendőek. Gondolat ébresztőek, további gondolkodásra sarkallnak. S ha mi magunk is hozzátesszük a tapasztalatainkat, ráerősítenek az elhangzott javaslatokra. Kösz, jó volt olvasni!

Zsolt Zsabokorszky

Köszi, azt hiszem, valami hasonló elképzelésekkel fotózom én is az utóbbi időben, de jó volt így összefoglalva olvasni.

Ruzsáné Cseresnyés Mária

Nagyon köszönöm a hasznos ötleteket.

Andi

Összeszedett, inspiráló írás

Ágnes

Szia. Nagyon-nagyon kezdő vagyok ès nekem nagyon tetszett. Egy canon powershot sx130 is-em van. Próbálgatom, nem valami nagy gèp, de remélem az alapokat vele is meg tudom tanulni.

Liszi Brigitta

Még csak átolvastam, de már is megtetszett amit olvastam. Hobby fotós vagyok és talán sikerül egy-egy jól sikerült fotót készítenem az útmutatások után. Üdvözlettel BL

Baczuk László

Nem tegnap kezdtem el fényképezéssel foglalkozni. Volt olyan idő is, amikor azt hittem, már kevés új dolgot tudnak nekem mondani, írni. Most mégis sikerült. Ennek legfőbb oka: talán a fényképezés, a jó fénykép készítés elkészítésének legfontosabb feltételeire hívja fel Bendegúz a figyelmet. És én ebből is nagyon sokat tanultam. Köszönöm!

MISI BÁCSI

Nagyon szépen köszönöm! Nekem máris sokat segített ez a pár jó tanács. Kíváncsian várom a következőt. 🙂

Muzserákné Szász Edit

Tetszett! Nem kezdő vagyok, mégis jó volt hallani az instrukciókat.

Erzsébet Szolnoki

Nagyon tetszik ! Adtál néhány jó ötletet ! Köszi 😀

Tibád Judit Katalin

Kedves Bendegúz. Nagyon jó tippeket adtál. Amatőr fotós vagyok, így minden ötletnek nagyon örülök.

Anikó Lenzsér_Kónya

Pár éve már fotózom, ezek nagyon hasznos tippek mindenkinek! Örülök,hogy lehetővé tetted, hogy bárki tanulhasson belőle!

Julianna

Köszönöm szépen a 7 tuti tippet. Nagyon hasznos, és biztosan segítségemre lesz a fotózásaim során. Figyelni fogom a hírlevelet és a FilmAppeal oldalát is.

Betti

Szia! Én már ezeket tudtam, de nagyon lényegre törő, jó alap azoknak, akik most kezdenek foglalkozni a fényképezéssel.

Judit Kaposi

Szia számomra nagyon érdekes volt az olvasmány. Most kezdtem ezt a hobbyt és így minden ilyen hasznos olvasmány segítségemre lehet,ötletet meríthet belőle az ember. Szívesen olvasnék még hasonló tippekről,ötletekről .Köszönöm a lehetőséget.

Attila

Érdemes volt elolvasni, köszönöm! Várom a következőket!

Rita

Nagyon tetszik.

Házy Csabáne

Köszönöm a tippeket, fel fogom használni. Én csak egy hobbi fotós vagyok. Szívesen kattintgatok, ezután jobban figyelek. 😊

Ili

Üdvözletem!Köszönöm a lehetőséget,hogy tanulhatok dolgokat amit esetleg nem tudok!

Fehér Tibor

Nagyon jó tippeket kaptam tőled. Hasznosítani fogom fotózáskor. Köszönöm szépen.

OROSZLAN GYULA

Köszönöm a tippeket, számomra hasznos volt. Mivel én is hobbi fotós vagyok, már kezdtem feladni pedig rengeteg képem van, de nem voltam megelégedve. Remélem sikerül átformálnom magam. Továbbra is érdeklődve várom írását. Tisztelt TL.

Török László

Nagyon szépen köszönöm!

Maya

Köszönöm! Valóban hét fontos szempontot tárgyal Bendegúz, érthető, jó stílusú fogalmazásban. Mindet érdemes addig gyakorolni, "míg vérünké válik".

Trömböczky Péter

Tetszettek a tippek nagyon is! Valóban igyekszem a tanácsokat megfogadni. Köszönet értük!😊

Solymossy Szabó Heni

Nagyon köszönöm ezeket a csodás képeket. Értem a tartalmukat, csúcs fényképezési technikájukat, meghökkentően jó pillanatban elkapott expójukat. Imádom!!!!!!!!

Judit

Hasznos volt.Köszönöm.Megerősített abban hogy jól latom a dolgokat. Üdvözlettel Angéla

Angéla

Köszönöm sok dologra rá világított .

József Katona

Köszönöm,nagyon jók a tippek.Csak ajánlani tudom mindenkinek.👍

Alexa

A tippek szuperek! Pontosak és segítenek koncentrálni a feladatra, az igazán jó kép elkészítésére. A példa képek nagyon jók. Köszönöm. Öröm volt olvasni.

Adrienn

Nagyon jó lecke volt.

Kövecses Zsolt

A munkámhoz lenne szükségem rá, hogy jobb fotókat készítsek, de miután elolvastam az e-bookot elfogott a lelkesedés, hogy más képeket is készítsek.

Szilvi

Köszönöm a tippeket, hasznosak! Minél előbb szeretném kipróbálni a gyakorlatban az olvasottakat.

Richárd

Köszönöm szépen a tanácsokat! Nagyon hasznosak!

Zsuzsi

Nagyon tetszett a könyv és nagyon érdekes, pár tippet már hasznosítottam is. 😊

Gergő

Köszönöm, valóban hasznos tanácsokat kaptam. A színekre eddig igyekeztem odafigyelni, de a más szögből fotózni, menj közelebb és találjuk meg a témát tanácsokat igyekszem megfogadni.

Gaby

Kedves Bendegúz! Köszönöm az e-bookot, nagyjából ezen a szinten tartok amiket már leírtál, használom. Hasznos leírás akkor is, ha már nem kezdő fotós valaki. Nagyon sok embernek kellene elolvasnia eme írást, mert tapasztalatom szerint egy pár elkattintott fotó után az ismerősök agyon dicsérésével nem a kellő hatást érik el. Azt hiszik tudnak, pedig sok tanulnivalójuk lenne, pl. amiket itt leírtál. Ma már mindenki fotózik valamivel... A legtöbb "fotósból" a kritika elfogadása hiányzik. Mindig van mit tanulni..akkor is ha már úgy gondoljuk mindent tudunk.. Köszönettel.. Szilvia

Kis Szilvia

Mindenképpen hasznos tippek egy kezdő ám de annál lelkesebb fotósnak amiket írtál. Tetszenek a fényképes illusztrációk is. Köszönöm!

Zsolt

Nagyon szépen köszönöm! Nagyon tetszett és minél hamarabb ki szeretném próbálni a tippeket! 😊Köszönöm szépen!

Gelencsér Júlia

Régóta fotózok (1975.) De itt is találtam újdonságot. Köszönöm!

Hézső Bálint

Köszönöm ezt a tömör összefoglalót,nekem segített,a szétszórt gondolataim zűrzavarossá tették a képeimet,jobban figyelek majd a leegyszerüsített látásmódra.

Attila

Rettenetesen hasznos tippek.Köszönöm

István

Nagyon tetszett az ebook,köszönöm szépen a tippeket,hasznosak!

Zsuzsa

Tiszteletem ! Köszönöm érdekes dolgokat tudtam meg belőle ,amit megpróbálok alkalmazni ! Üdvözlettel : Józsi

Haszonics József

Szerintem nagyon hasznos és érdekes könyv, külön tetszett benne, hogy a szakmai rész képekkel van illusztrálva, így 'gyakorlatban' is látható az adott téma. :)

Réka

Üdv. Teljesen megfelelő tippeket olvastam az előbb,megróbálom őket megfogadni és alkalmazni is. Köszönöm

Krisztián

Köszönöm! Nagyon hasznos tanácsok! Sokat lehet tanulni belőlük!

Bolláné Piri

Kedves Bendegúz! Köszönöm szépen az infókat, szerintem nagyon hasznosak. Követni fogom a többit is. 👍

Atti

Üdv! Köszönöm szépen a lehetőséget, hogy elolvashattam az írásodat. Számomra fontos, hasznos információkat olvastam, kipróbálom az újonnan olvasott technikákat. Minden jót kívánok!

Krisztián

Gratulálok, lényegretörő és hasznos összefoglalása a fotózás alapjainak. Éppen annyi, amennyi fejben tartható a témakeresés, beállítás és expozíció közepette. Köszönet érte!

József Tóth

Nagyo hasznos tanácsok, a többségét már eddig is figyelembe vettem. Várom a folytatást! Nagyon köszönöm! Antal

Antal

Hasznos, jó tanácsok, voltak, megerősitést kaptam ezáltal, lehet el kellene indulnom ezen a vonalon👍😊 Köszönöm.

Ruha Béla

Kedves Bendegúz! Már kétszer elolvastam a könyvet. Nem azért, hogy elsőre nem értettem meg, de így jobban rögződik. Nagyon érthetően, világosan mond el mindent. A tanácsok nagyon hasznosak .Nagyon szépen köszönöm. Várom a további tippeket. Üdvözlettel: Margó (Egy fotózni szerető nyugdíjas.)

P.M.

Nagyon szépen köszönöm. Nagyon jó tippek.

Gyöngyi

Nagyon köszönöm a hasznos tanácsokat, alkalmazni fogom valamennyit. Sajnos még csak telefonnal próbálkozom, viszont nagyon szeretek fotózni. Amennyiben tudok majd gépet vásárolni, biztos, hogy kikérem a véleményedet. Köszönöm mégegyszer. 🙂

Maya

Hasznosnak talátam. Informatív és segítőkész+motivál.

Barnabás

Köszönöm. Tömör, érhető. Segített. A láttatás fontos, de nagyon sok esetben elsikkad a hogyan. Arra törekszem, hogy ez még jobb legyen.

Zsuzsa

Régóta szeretek fényképezni, sajnos a fotózáshoz nincs elég türelmem. Nagyon hasznosak az információk, remélem sikerül nagyobb türelemmel fényképeznem.

László

Teljesen meg voltam elégedve a tippekkel. Köszönöm

Zoltán

Szia ! Kezdő vagyok a fotózásban és ezek a tippek nagyon jól jöttek . Nagyon szépen köszönöm. Szeretnék sokat tanulni még és remélem lesz még tipp.

Kereszturi Szilárd

Nagyon köszönöm a hasznos tanácsokat.További lelkes munkát kívánok!

Kata

Szia.Számomra semmi újdonságot nem írtál. De-szépen összefoglaltad a dolgokat,remek példák,fotóanyagok,jól komponált oldal.Érdeklődve olvastam.Ismétlés a tudás atyja-szokták mondani.Rám fér.Összességében van mit tanulni tőled !Köszönöm.

Csaba.

Köszönöm a hasznos tippeket, érdekesnek találtam.

Major Sándor

Köszönöm, hogy feleleveníthettem az ismereteimet az írásodból.

Tom

Tényleg tuti kis tippek, köszönöm!

Lanzendorfen Tamás

Köszönöm. Nagyon sok hasznos információval szolgált.

Magdi

Helló! Nagyon jó tippek. Ezeket így egyben sosem gondoltam végig. Inspiráló volt az írás. Mindenképpen felhasználom a jövőben. Köszönöm, hogy elküldted. Üdv.: István

Istvan

Jó tippek. Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet.

Félix

Nagyon örültem, a hasznos tippeknek. Mindegyiket tudom alkalmazni, jó kiinduló pont, mint kezdő fotós. Köszönöm szépen!!!

Laki Zoltán

Hasznos tippek, köszönöm szépen. Igyekszem hasznosítani.

Noémi

Nagyon köszönöm! Nekem nagyon tetszik, érthető, egyszerűen megfogalmazott ám mégis hasznos tippek! Nem vagyok profi de már alkalmazom az itt leírt tippeket. Az itt olvasottak megerősitettek abban hogy jó irányba haladok! :D

Anci

Köszönöm a szuper tippeket! Úgy ahogy alkalmaztam már többet,de szuperül,érthetően le van írva! Köszönet érte!!!

Julianna Szőllősiné Szilágyi

Szia! Köszönöm a tanácsokat. A kezdeti lépésekhez fontos támpontok voltak benne. Igy már remélem nem csak kattintgatok majd😊. Valóban fontos a téma,és hogy ne legyen tucat fotó,de pont ez az ami miatt nehéznek erzem. Mert ami nekem tetszik az vajon másnak is? Bár a természetfotózás érdekel leginkább az pedig mindenkit megérint valamilyen szinten. Mégegyszer köszönöm🙏

Orbánné Ági

Tetszik! Köszönöm!

György

Fényképésznek tanulok, de próbálok begyűjteni minden információt ezzel kapcsolatban. Amint megkaptam a könyvet, azonnal elolvastam. Nagyon érdekes és hasznos dolgok vannak benne. Ajánlanám mindenkinek. Szerintem a 7 legfongosabb dolgot foglalták össze benne. Nagyon köszönjük a lehetőséget a tanulásra! Várom a többi könyvet! Remélem lesz még!

Koreny Babett Klaudia

Kedves Bendegúz! Nagyon örülök, hogy megtaláltam a fotózásról szóló könyvet. Jelenleg még csak most próbálgatok odafigyelni a tanácsokra amit ajánlsz a könyvedben, ami nekem nagyon tetszenek és nagyon jól jönnek. Köszönöm a segítséget, a következő tippeket már alig várom. Személy szerint nagyon kezdő vagyok a fotózásban. Tisztelettel: Veca

Veca

Nagyon tetszett a könyv,köszönjük a hasznos ötleteket.

Ildikó

Köszönöm, nagyon sok új és hasznos tanácsot kaptam. Üdvözlettel

Vajda Judit

Tényleg jó gondolatok voltak benne és próbálom is őket alkalmazni. Szeretek profiktól tanulni és elmélyíteni a tudásom. A fotózásnál meg különösen is, mert nagyon szeretek képeket készíteni és meglátni a szépet.

Nagyapáti Péter

Szia. Régi álmom valósult meg nemrég. Telefonos képeken túl lépve, lehetőségem volt egy tükörreflexes digitális fényképezőgép beszerzésére (nikon d3500) Most próbálkoztam vele elöször, úgy néz ki nagy szerelem lesz. Tetszik az írásod, remélem a gyakorlatban is tudom majd alkalmazni!

Szabó József

Köszönöm szépen nagyon hasznos tanácsok. Kezdő hobby fotós vagyok. Alkalmazni fogom az itt olvasottakat. Köszönöm.

Mariann

Nagyon jó összefoglaló. Röviden, érthetően a lényeget ragadja meg. Hasznos tanácsok. Köszönöm

Adrienn

Köszönöm a tippeket,remélem használom majd őket😊 Gyakori hibám,hogy túl sok dolgot szeretnék egyszerre megmutatni,jobban kell koncentrálni a lényegre. A fények használata szintén nehéz dolog ,minden apró segítség jól jön, köszönet érte😊

Mária

Köszönöm a tippeket, nagyon sok új dolgot tanultam.

Csekő Imre

Nagyon hasznosnak találtam a könyvet! Köszönöm az iránymutatásokat!

Krutiláné Török Edina

Köszönöm szépen a hasznos tippeket,nagy részüket már az évek folyamán kitapasztaltam éles heyzetekben is. Ezek a leírások pedig megerősitettek az eddigiekben!

Ferenc

Köszönöm, biztosan hasznos tippek amelyeket alkalmazni fogok.

József

Egy remek ebook egyszerű, praktikus, rögtön kipróbálható és aprópénzre váltható ötletekkel:-) Alkalomadtán kipróbálom őket.

Bauer Zsuzsa

Nagyon érdekes dolgokat írtál ahogy lesz időm,ki is próbálom őket.

Veres István

Köszönöm a könyvet, jó tippeket adtál ahhoz, hogy ne sablonos fotókat készítsek.

Gábor

Hasznosnak tartottam a tanácsokat.Ezekre a dolgokra nem is gondoltam.

Piroska

Nagyon hasznos volt, ki fogom próbálni. Köszönöm szépen a tippeket! Üdvözlettel Jámbor Miklós!

Jámbor Miklós

Kedves Bendegúz! Értékesek az ötleteid és jól is illusztrálod! Egyszerűen, érhetően magyarázol, könnyen követhetők a megvalósításhoz. Remélem, folytatod még ezt a vizuális érzékenyítést, mert sokat lehet ezekkel az evidenciákkal fejlődni nem kezdő fotósként is. Köszönettel: Menyus

Menyus

Kezdő fotósként köszönöm a hasznos tanácsokat. 😊

Szilvi

Köszönöm a tippeket,kezdö fotòskènt nagyon hasznosnak voltak.😊

Hotàknè Adrienn

Szia! Nagyon tetszik és szívesen olvasom a továbbiakat is. Köszönöm :-)

Zsuzsa

Egyszerűen, hétköznapi nyelven volt megfogalmazva,és fotóval alátámasztva. Szuper, nekem tetszett. 👍

Ember Beáta

Kedves Bendegúz! Nagyon köszönöm azt, hogy ezeket a hasznos dolgokat megosztottad velünk, frappáns és lényegretörő fogalmazással. Várom az esetleges folytatást! :)

Anett

Nagyon szépen köszönöm a tippeket kiváló. Segíti valójában a fotózásom van hasznos dolog amit nem tudtam magamtól.

Czapp Richárd

© 2020   FilmAppeal    I      Adatkezelési tájékoztató

>