Szeretnél jobb fotókat készíteni?

Töltsd le ezt az ingyenes ebook-ot, hogy megismerj 7 nagyszerű tippet, melyet azonnal alkalmazhatsz!

Ha szeretnéd fejleszteni a fotós tudásod, nem feltétlenül kell azonnal a technikai beállításokban elmerülnöd. Már azzal is rengeteget elérhetsz, hogy fotózás előtt átgondolod, mit csinálsz, és pár egyszerű dolgot figyelembe véve komponálod meg a képet. A legfontosabb ugyanis maga a látásmód, amelynek nem feltétele a méregdrága felszerelés és a technikai tudás.

Ha kezdő fotós vagy, ezek a tippek biztosan nagy hasznodra válnak majd. De akár haladóként is érdemes lehet átfutnod ezt a rövid írást, hogy feleleveníts néhány fontos dolgot a fotózásról.

Már csak egy kattintásra vagy az ebook-tól!

Ők már letöltötték az ebook-ot:

Szia. Nagyon-nagyon kezdő vagyok ès nekem nagyon tetszett. Egy canon powershot sx130 is-em van. Próbálgatom, nem valami nagy gèp, de remélem az alapokat vele is meg tudom tanulni.

Liszi Brigitta

Tömören, érthetően fogalmazol. Köszönöm.

Katalin

Kedves Bendegúz! Köszönöm az e-bookot, nagyjából ezen a szinten tartok amiket már leírtál, használom. Hasznos leírás akkor is, ha már nem kezdő fotós valaki. Nagyon sok embernek kellene elolvasnia eme írást, mert tapasztalatom szerint egy pár elkattintott fotó után az ismerősök agyon dicsérésével nem a kellő hatást érik el. Azt hiszik tudnak, pedig sok tanulnivalójuk lenne, pl. amiket itt leírtál. Ma már mindenki fotózik valamivel... A legtöbb "fotósból" a kritika elfogadása hiányzik. Mindig van mit tanulni..akkor is ha már úgy gondoljuk mindent tudunk.. Köszönettel.. Szilvia

Kis Szilvia

Köszönöm a hasznos tippeket! Így könnyebb lesz profibb képeket készíteni ezen hasznos tippekkel! Balázs a.

Simon G. Balázs atya

Tetszett! Nem kezdő vagyok, mégis jó volt hallani az instrukciókat.

Erzsébet Szolnoki

Nagyon tetszett a könyv,köszönjük a hasznos ötleteket.

Ildikó

Köszönöm a könyvet, jó tippeket adtál ahhoz, hogy ne sablonos fotókat készítsek.

Gábor

Használható jó tippeket adott, különösen a kezdők tudják jól hasznosítani. Klubtagjainknak fogom ajánlani.

György

Tetszett nagyon az ebook összeállíás, sokat segített, van pár régi fotóm amin már tudom mit hibáztam és miért is lett rossz! Szivessen olvasok még ilyeneket! Köszönöm a segítségedet!

Anikó Miklósné Biró

Szuper. Egyszerű,nagyszerű hasznos meglátások kezdéshez, melyekre gyakran nem is gondolnánk kezdő vagy hobbi fotósként. Köszönöm!:)

Dia

Köszönöm! Valóban hét fontos szempontot tárgyal Bendegúz, érthető, jó stílusú fogalmazásban. Mindet érdemes addig gyakorolni, "míg vérünké válik".

Trömböczky Péter

Nagyon szépen köszönöm a tippeket kiváló. Segíti valójában a fotózásom van hasznos dolog amit nem tudtam magamtól.

Czapp Richárd

Rettenetesen hasznos tippek.Köszönöm

István

Nem tegnap kezdtem el fényképezéssel foglalkozni. Volt olyan idő is, amikor azt hittem, már kevés új dolgot tudnak nekem mondani, írni. Most mégis sikerült. Ennek legfőbb oka: talán a fényképezés, a jó fénykép készítés elkészítésének legfontosabb feltételeire hívja fel Bendegúz a figyelmet. És én ebből is nagyon sokat tanultam. Köszönöm!

MISI BÁCSI

Még csak átlapoztam, de máris értékesnek tartom. Köszönöm.

Kreszula Károly

Egyszerűen, hétköznapi nyelven volt megfogalmazva,és fotóval alátámasztva. Szuper, nekem tetszett. 👍

Ember Beáta

Nagyon tetszett az ebook,köszönöm szépen a tippeket,hasznosak!

Zsuzsa

Szia, köszönöm ,már tudom mit rontottam el, és mire kell jobban figyelnem.

Nagy Edina

Nagyon köszönöm ezeket a csodás képeket. Értem a tartalmukat, csúcs fényképezési technikájukat, meghökkentően jó pillanatban elkapott expójukat. Imádom!!!!!!!!

Judit

Elolvastam és sokat fog segíteni a későbbiekben miket és hogyan állítsam a kamerát.

Eszti

A tippek szuperek! Pontosak és segítenek koncentrálni a feladatra, az igazán jó kép elkészítésére. A példa képek nagyon jók. Köszönöm. Öröm volt olvasni.

Adrienn

Teljesen meg voltam elégedve a tippekkel. Köszönöm

Zoltán

Szia! Nagyon tetszik és szívesen olvasom a továbbiakat is. Köszönöm :-)

Zsuzsa

Köszönöm a tippeket, fel fogom használni. Én csak egy hobbi fotós vagyok. Szívesen kattintgatok, ezután jobban figyelek. 😊

Ili

Nagyon szépen köszönöm!

Maya

Szia Bendegúz! Elolvastam az ebook-ot, tetszett, hogy tömören, érthetően és egyszerűen adsz benne tanácsokat egy kezdő számára. Nekem nagyon hasznos volt, várom a további tippeket.

Szigeti-Kovács Krisztina

Köszönöm. Nagyon sok hasznos információval szolgált.

Magdi

Kedves Bendegúz! Örülök,hogy olvashattam tippjeidet. Sok hasznos ismeretet elevenített fel, ill. ismerhettem meg. Különösen tetszett a háttér választással kapcsolatos tipped, de a többi is ragyogó.

Rudolf Bokor

Szuper! Eddig is éltem egyik-másik "tippel", de így már biztosabb is vagyok magamban, és a tárház is bővül!

István

Ezek a tippek nagyon hasznosak, néhány egyszerű dolog,de mégis megfelejtezünk róla,hogy jó fotót készíthessünk... köszönöm! 🤗

Farkas Bálint

Köszi, engem a menj közelebb korábban is foglalkoztatott - ismét tanultam!!

Júlia

Összeszedett, inspiráló írás

Ágnes

Kedves Bendegúz! Köszönöm a tippeket! Néhány éve már fotózom, többek között menhelyi kutyákat, de volt olyan tipp, ami újat mondott, használni fogom! (Nézőpont) Várom a következő tippeket és köszönöm az eddigieket! Üdvözlettel: Kati

Kati

Szerintem nagyon hasznos és érdekes könyv, külön tetszett benne, hogy a szakmai rész képekkel van illusztrálva, így 'gyakorlatban' is látható az adott téma. :)

Réka

Kedves Bendegúz! Már kétszer elolvastam a könyvet. Nem azért, hogy elsőre nem értettem meg, de így jobban rögződik. Nagyon érthetően, világosan mond el mindent. A tanácsok nagyon hasznosak .Nagyon szépen köszönöm. Várom a további tippeket. Üdvözlettel: Margó (Egy fotózni szerető nyugdíjas.)

P.M.

Tetszik! Köszönöm!

György

Kedves Bendegúz! Köszönöm szépen az infókat, szerintem nagyon hasznosak. Követni fogom a többit is. 👍

Atti

Nagyon tetszett a könyv és nagyon érdekes, pár tippet már hasznosítottam is. 😊

Gergő

A munkámhoz lenne szükségem rá, hogy jobb fotókat készítsek, de miután elolvastam az e-bookot elfogott a lelkesedés, hogy más képeket is készítsek.

Szilvi

Tényleg tuti kis tippek, köszönöm!

Lanzendorfen Tamás

Nagyon jó dolgokat írtàl le. Köszönöm szépen hasznàlni fogom őket.

Ildikó

Hasznos volt.Köszönöm.Megerősített abban hogy jól latom a dolgokat. Üdvözlettel Angéla

Angéla

Kedves Bendegúz. Nagyon jó tippeket adtál. Amatőr fotós vagyok, így minden ötletnek nagyon örülök.

Anikó Lenzsér_Kónya

Köszönöm sok dologra rá világított .

József Katona

Egy remek ebook egyszerű, praktikus, rögtön kipróbálható és aprópénzre váltható ötletekkel:-) Alkalomadtán kipróbálom őket.

Bauer Zsuzsa

Nagyon köszönöm a sok jó tanácsot, sokat segítenek és a képi magyarázattal könnyen érthetővé teszi. Köszönöm szépen!

Kersák Teca

Nagyon köszönöm a hasznos tanácsokat, alkalmazni fogom valamennyit. Sajnos még csak telefonnal próbálkozom, viszont nagyon szeretek fotózni. Amennyiben tudok majd gépet vásárolni, biztos, hogy kikérem a véleményedet. Köszönöm mégegyszer. 🙂

Maya

Köszönöm ezt a tömör összefoglalót,nekem segített,a szétszórt gondolataim zűrzavarossá tették a képeimet,jobban figyelek majd a leegyszerüsített látásmódra.

Attila

Köszönöm remek infomáció

Lődi Gergely

Köszönöm a tippeket,kezdö fotòskènt nagyon hasznosnak voltak.😊

Hotàknè Adrienn

Pár éve már fotózom, ezek nagyon hasznos tippek mindenkinek! Örülök,hogy lehetővé tetted, hogy bárki tanulhasson belőle!

Julianna

Köszönöm ezt a rövid, de hasznos útmutatót. Kezdő amatőrként sokat segített.

Zoltán

Gratulálok, lényegretörő és hasznos összefoglalása a fotózás alapjainak. Éppen annyi, amennyi fejben tartható a témakeresés, beállítás és expozíció közepette. Köszönet érte!

József Tóth

Telefonnal fotózok, ezért nem kell bajlódnom a különféle beállításokkal, viszont sokkal több utómunkát igényel egy- egy elrontott fotóm. Hasznosnak találtam könyvedet, főleg a fényekkel kapcsolatban. Sokszor jártam úgy, hogy már zavaró volt a becsillanás, vagy már ki is égett részek jelentek meg. Jó ötlet a reggeli és a kora esti fényeket kihasználni, amikor alacsonyabban jár a nap. Sokkal szebbek élettel telibb fotókat kapok, persze, ha előbújik a nap. A fotózzunk különféle szögből is jó ötlet, sokkal izgalmasabb lesz a fotónk tőle. Köszönöm a tippeket és várom a továbbiakat.

Gaby

Kezdő fotós vagyok, nagyon fontos, és érthető amit leírtál. Köszönöm.

Fábián Lajos

Szia számomra nagyon érdekes volt az olvasmány. Most kezdtem ezt a hobbyt és így minden ilyen hasznos olvasmány segítségemre lehet,ötletet meríthet belőle az ember. Szívesen olvasnék még hasonló tippekről,ötletekről .Köszönöm a lehetőséget.

Attila

Köszi, azt hiszem, valami hasonló elképzelésekkel fotózom én is az utóbbi időben, de jó volt így összefoglalva olvasni.

Ruzsáné Cseresnyés Mária

Nagyon szuperek a tippek és hasznosak, amiket használni is fogok a jövőben.Minden fotósnak ajánlom! :)

Vivi

Szia! Én már ezeket tudtam, de nagyon lényegre törő, jó alap azoknak, akik most kezdenek foglalkozni a fényképezéssel.

Judit Kaposi

Köszönöm szépen a tippeket, nagyon jók, biztos hogy fogom alkalmazni őket a közeljövőben. Várom a többi szuper ötletet is! Üdvözlettel: Ivett

Ivett

Nagyon tetszett az ebook. Letöltöttem. Alaposan át fogom tanulmányozni, hogy felhasználhassam az ötleteket és a tanácsokat. Szeretek fotózni, szerencsére ez most már akár mobil telefonnal is megoldható saját felhasználásra.

dr. Gál Lajos

Nagyon jó gondolatok! Megpróbálom alkalmazni. Köszönöm.

Major László

Köszönöm! Nagyon hasznos tanácsok! Sokat lehet tanulni belőlük!

Bolláné Piri

Régóta szeretek fényképezni, sajnos a fotózáshoz nincs elég türelmem. Nagyon hasznosak az információk, remélem sikerül nagyobb türelemmel fényképeznem.

László

Köszönöm a hasznos tippeket, érdekesnek találtam.

Major Sándor

Nagyon érdekes dolgokat írtál ahogy lesz időm,ki is próbálom őket.

Veres István

Nagyon köszönöm a hasznos ötleteket.

Andi

Köszönöm szépen hasznos tanácsok megfogadom.üdv Gergely

Lődi gergely

Nagyon köszönöm a hasznos tanácsokat.További lelkes munkát kívánok!

Kata

Szia, nagyon érdekes volt évek óta próbálom magamtól és egy könyvből is el tanulni, meg tanulni a fotózás rejtelmeit de mindig szeretek újat tanulni 🙂nagyon tetszett ez a kis könyv 😇

Simon Fanni

Nagyon tetszik ! Adtál néhány jó ötletet ! Köszi 😀

Tibád Judit Katalin

Helló! Nagyon jó tippek. Ezeket így egyben sosem gondoltam végig. Inspiráló volt az írás. Mindenképpen felhasználom a jövőben. Köszönöm, hogy elküldted. Üdv.: István

Istvan

Kezdő fotósként köszönöm a hasznos tanácsokat. 😊

Szilvi

Jó tanácsok, megszívlelendők. Én biztosan hasznát fogom venni.

NickyV

Igen, több tipp megerősítette azt, amit ösztönösen is kerestem a kamerával. Köszönöm.

Anna Thurzó

Köszönöm, valóban hasznos tanácsokat kaptam. A színekre eddig igyekeztem odafigyelni, de a más szögből fotózni, menj közelebb és találjuk meg a témát tanácsokat igyekszem megfogadni.

Gaby

Kedves Bendegúz, Köszönöm a sok jó tippeket. Kezdő fotósként jó hasznát veszem a tanácsaidnak,! Szilvi

Szilvi

Nagyon szépen köszönöm! Nagyon tetszett és minél hamarabb ki szeretném próbálni a tippeket! 😊Köszönöm szépen!

Gelencsér Júlia

Nagyon hasznos tanácsok.Köszönöm

Csilla Halascsákné Sallai

Nagyon tetszett és hasznos írás kezdők és haladók részére is. Megfogadom a tanácsokat, a jövőben alkalmazni is fogom.

Brandt Henrikné

Régóta fotózok (1975.) De itt is találtam újdonságot. Köszönöm!

Hézső Bálint

Köszönöm szépen a tanácsokat! Nagyon hasznosak!

Zsuzsi

Üdv! Köszönöm szépen a lehetőséget, hogy elolvashattam az írásodat. Számomra fontos, hasznos információkat olvastam, kipróbálom az újonnan olvasott technikákat. Minden jót kívánok!

Krisztián

Köszönöm a tippeket, tetszett az ebook. Egyszerűen értelmezhető, hasznos alaptanácsok, tippek. Gratulálok. Zsolt

Száraz Zsolt

Kedves Bendegúz! Nagyon örülök, hogy megtaláltam a fotózásról szóló könyvet. Jelenleg még csak most próbálgatok odafigyelni a tanácsokra amit ajánlsz a könyvedben, ami nekem nagyon tetszenek és nagyon jól jönnek. Köszönöm a segítséget, a következő tippeket már alig várom. Személy szerint nagyon kezdő vagyok a fotózásban. Tisztelettel: Veca

Veca

Szia!Nagyon tetszett, remek tippek. Köszönöm biztos fogom használni okfotózássnál.

Redzsy

Nagyon jók a tippek, érdemes egyenként begyakorolni őket. Sokkal jobban megmarad ha egyszerre csak egyre koncentrál az ember.

Ilona

Köszönöm szépen nagyon hasznos tanácsok. Kezdő hobby fotós vagyok. Alkalmazni fogom az itt olvasottakat. Köszönöm.

Mariann

Tetszett az ebook. A tippek jól használhatóak és a csatolt képek is segítették megértésüket.

Erika

Nagyon jo tippeket olvastam,hasznomra vált,jelenleg még csak kezdő vagyok,de nagyon jól jöttek ezek a tippek.

Vivi

Tényleg jó gondolatok voltak benne és próbálom is őket alkalmazni. Szeretek profiktól tanulni és elmélyíteni a tudásom. A fotózásnál meg különösen is, mert nagyon szeretek képeket készíteni és meglátni a szépet.

Nagyapáti Péter

Köszönöm ezeket a hasznos tanácsokat, sokat segítettek! :))

Maja_

Nagyon tetszett az ebook, szuper jó tippeket kaptam!A munkám során sokat fotózok, de nem vagyok profi fotós, de ezek után használom ezeket a tippeket és talán jó fotós válik belőlem.Köszönöm!

Margó

Köszönöm szépen a hasznos tippeket,nagy részüket már az évek folyamán kitapasztaltam éles heyzetekben is. Ezek a leírások pedig megerősitettek az eddigiekben!

Ferenc

Jó tippek. Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet.

Félix

Üdv. Teljesen megfelelő tippeket olvastam az előbb,megróbálom őket megfogadni és alkalmazni is. Köszönöm

Krisztián

Köszönöm a jó tanácsokat, remélem, sok hasznukat fogom venni.

Zoltán

Köszönöm szépen a 7 tuti tippet. Nagyon hasznos, és biztosan segítségemre lesz a fotózásaim során. Figyelni fogom a hírlevelet és a FilmAppeal oldalát is.

Betti

Nagyon szépen köszönöm! Nekem máris sokat segített ez a pár jó tanács. Kíváncsian várom a következőt. 🙂

Muzserákné Szász Edit

Más szemszögből fogom nézni a világot! :)

Tibor

© 2020   FilmAppeal    I      Adatkezelési tájékoztató

>