Vizuális fotózás online tanfolyam

Ismerd meg a fotózás vizuális nyelvét, és készíts látványos, egyedülálló fotókat!

21 000 Ft

13 650 Ft

Ez a tanfolyam csomagban is kapható!

Ha szeretnéd, ezt a tanfolyamot akár egy csomagban is megkaphatod A fotózás alapjai tanfolyammal együtt, még kedvezőbb áron. Így mindkét tanfolyam árából 50% kedvezményben részesülhetsz.


Ez az ajánlat csak a Karácsonyi vásár ideje alatt, december 23-ig elérhető.


A csomag értéke: 49 000 Ft

Kedvezményes ár: 24 500 Ft 

Röviden a tanfolyamról...

Gondolkodtál már azon, mi különbözteti meg a világ nagy fotósait a közönséges fotóstól? A titkos összetevő nem a kamerában, a beállításokban vagy a drága felszerelésben rejlik. A legjobb fotósok fő ismertető jele, hogy bármilyen szituációban képesek megtalálni a jó témákat, mert rendelkeznek az ehhez szükséges vizuális látásmóddal. A jó témák ugyanis mindig ott hevernek az orrunk előtt, csak észre kell vennünk őket. Ha ismered a fotózás vizuális nyelvét, és elsajátítod az ehhez szükséges gondolkodásmódot, nemcsak arra leszel képes, hogy bárhol, bármikor tudj jó képeket készíteni, hanem azt is könnyedén elérheted, hogy a munkád egyedi és különleges legyen. 


Ebben a tanfolyamban megismerheted a fotózáshoz szükséges vizuális látásmódot, és elsajátíthatod azokat a tulajdonságokat, melyek a világ legjobb fotósait jellemzik. Többek között arról fogsz tanulni, mire kell figyelned a témakeresésnél, milyen vizuális elemekből épül fel egy fotó, és hogyan kell megkomponálnod a képet, hogy az eredmény elérje a kívánt hatást. Emellett arról is lesz szó, hogyan alkalmazhatod az újonnan tanult dolgokat a gyakorlatban, milyen szokásokat érdemes bevezetned az életedbe, hogy folyamatosan fejlődjön a látásmódod, és hogyan érheted el, hogy a fotózás egy örömteli, kellemes tevékenység legyen.


A tanfolyam célja, hogy olyan fotós váljon belőled, akinek többé nem kell szüntelenül azon gondolkodnia, mi a csudát fotózzon. Bármilyen helyzetben találhatsz majd jó témákat, a munkád pedig egyedi és személyes lesz, amellyel könnyedén kitűnhetsz az átlagos fotósok közül. A legjobb pedig, hogy bármilyen kamerával tudsz majd jó képet készíteni, ugyanis olyan látásmód birtokában leszel, amely önmagában is elég ahhoz, hogy értékes fotókat eredményezzen. Ha csak egy telefonod van, az is bőven megteszi.

Amit ebben a tanfolyamban tanulsz majd...

Gondolkodásmód

Megismerheted és elsajátíthatod azt a gondolkodásmódot, amely a látványos fotók készítéséhez szükséges. Mindez abban segít majd neked, hogy ne csak a sokat látott, közhelyes témákat fotózd, hanem észrevedd a jó képeket az egyszerű, hétköznapi tárgyakban is. A legjobb fotósok a látszólag unalmas témákról is olyan fotókat tudnak készíteni, melyek ámulatba ejtenek másokat. Ehhez az első lépés a gondolkodásmód átformálásában rejlik, melyet most te is megtanulhatsz.

Vizuális nyelv

Megismerheted a legfontosabb vizuális építőelemeket, melyek minden fotó alapját képezik. Ha ezekkel tisztában vagy, bármilyen helyzetben képes leszel jó témákat találni, mert tudni fogod, mire kell figyelned. Ha ismered a vizuális nyelv építőelemeit, érteni fogod, mitől lesz látványos egy fotó, és képes leszel bármilyen témáról olyan képet készíteni, amely valóban jól néz ki.

Kompozíció

Ha találtál egy jó témát, a következő fontos lépés, hogy meghatározd a kompozíciót. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy valóban jó fotókat készíts, ezért kapsz néhány egyszerű tippet, melyet könnyedén alkalmazhatsz. Emellett szó lesz a téma elhelyezéséről, nézőpontról, illetve a vonalak használatáról is.

Vizualitás a gyakorlatban

Az elméleti tudás nagyon hasznos, de önmagában nem biztos, hogy elég a sikerhez. Ha a gyakorlatban nem tudod alkalmazni, amit elméletben megértettél, nem sokra mentél a tanulással. Hogy ez ne fordulhasson elő, számos olyan tanácsot fogsz kapni, amelyek segíthetnek abban, hogy a gyakorlatban is tudd alkalmazni a tanultakat. Szó lesz arról, hogyan érdemes megközelítened a fotózást, milyen hasznos szokásokat építhetsz be az életedbe, melyek elősegítik a fejlődést, illetve néhány olyan fotós feladatot is kapsz, melyek kifejezetten a látásmód fejlesztésére szolgálnak. 


Amit ezzel a tanfolyammal kapsz...

Fejezetekre és leckékre bontott tananyag

Egy könnyen követhető, képekkel illusztrált, fejezetekre és leckékre bontott írásos tananyagot kapsz, amellyel gyorsan és egyszerűen megy a tanulás. 

Örökös hozzáférés a tanfolyamhoz

Nincs időbeli vagy a megtekintések számára vonatkozó korlát. Bármikor kezdhetsz, és korlátlan ideig eléred a teljes tanfolyamot.

Gyakorlati feladatok

A leckékhez tartozóan kapsz gyakorlati feladatokat, melyekkel rögtön kipróbálhatod az újonnan szerzett tudást. Ha elvégzed őket, biztosan élvezetesebb lesz a tanulás, és egy adag remek fotóval is gazdagabb leszel.

Segítségnyújtás

A kérdéseidet minden fejezetben felteheted a hozzászólásoknál, de ha személyes segítségre van szükséged, akkor email-ben is a rendelkezésedre állok. 

Zárt közösségi csoport 

Hozzáférést kaphatsz egy zárt, kizárólag a tanfolyami résztvevőknek létrehozott csoporthoz a fórumon, ahol nemcsak másokkal léphetsz kapcsolatba, de a legjobban sikerült fotóidat is megoszthatod.

Tematika

Az online tanfolyamot az alábbi bontásban éred el.

Bevezető

1. A tanfolyam célja

2. Tanácsok a tanuláshoz

A profiktól tanulva

3. A megfelelő gondolkodásmód

4. Három alapvető tulajdonság

5. A fotós és a kamera

A fotózás vizuális nyelve

6. Közönséges témák, egyedülálló fotók

7. Az öt legfontosabb építőelem

8. Nézőpont és kompozíció

9. Vonalak használata


Vizualitás a gyakorlatban

10. A keresés jelentősége

11. Rész és egész

12. Hasznos szokások kialakítása

13. Fotós feladatok

Bónusz anyagok

14. Hogyan maradj motivált

15. Inspiráló fotósok

Zárás

16. Záró gondolat + visszajelzés

Szeretnél te is látványos fotókat készíteni?

Vizuális fotózás online tanfolyam

21 000 Ft

13 650 Ft

A sikeres fizetés után azonnal hozzáférsz a tanfolyamhoz.


Kérdésed van, vagy bármiben a segítségedre lehetünk?
Írj nekünk az info@filmappeal.hu címre, és örömmel állunk rendelkezésedre.

Ők már ismerik a FilmAppeal anyagait:

Gratulálok, lényegretörő és hasznos összefoglalása a fotózás alapjainak. Éppen annyi, amennyi fejben tartható a témakeresés, beállítás és expozíció közepette. Köszönet érte!

József Tóth

Nagyon tetszik az eddigi összes írásod! Szeretem a meglátásaidat, tanácsaidat, melyek közül rengeteget alkalmazok. Köszönöm az érthető fogalmazást, számomra ez nagyon fontos mint kezdő fotós. Érezhető olvasmányodban, (e-mailekben is) az, hogy szívvel-lélekkel csinálod! Ahogy olvasom az ebook-ot, olyan mintha személyesen beszélgetnénk... Köszönöm!

W.Zsuzsa

Szia. Nagyon tetszett az online tanfolyam, nagyon összeszedett, részletes leírást kaptam minden leckében. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki neki szeretne állni fotózni. Köszönettel

Szabó Ramóna

Más szemszögből fogom nézni a világot! :)

Tibor

Kedves Bendegúz! Nagyon köszönöm azt, hogy ezeket a hasznos dolgokat megosztottad velünk, frappáns és lényegretörő fogalmazással. Várom az esetleges folytatást! :)

Anett

Kedves Bendegúz! Örülök,hogy olvashattam tippjeidet. Sok hasznos ismeretet elevenített fel, ill. ismerhettem meg. Különösen tetszett a háttér választással kapcsolatos tipped, de a többi is ragyogó.

Rudolf Bokor

Az írással is sokszor úgy van, mint írtad, a kevesebb néha több. Nagy erőssége a tippeknek, hogy tömörek és a példákkal elegendőek. Gondolat ébresztőek, további gondolkodásra sarkallnak. S ha mi magunk is hozzátesszük a tapasztalatainkat, ráerősítenek az elhangzott javaslatokra. Kösz, jó volt olvasni!

Zsolt Zsabokorszky

Nagyon szépen köszönöm! Nagyon tetszett és minél hamarabb ki szeretném próbálni a tippeket! 😊Köszönöm szépen!

Gelencsér Júlia

Kedves Bendegúz! Értékesek az ötleteid és jól is illusztrálod! Egyszerűen, érhetően magyarázol, könnyen követhetők a megvalósításhoz. Remélem, folytatod még ezt a vizuális érzékenyítést, mert sokat lehet ezekkel az evidenciákkal fejlődni nem kezdő fotósként is. Köszönettel: Menyus

Menyus

Nem tegnap kezdtem el fényképezéssel foglalkozni. Volt olyan idő is, amikor azt hittem, már kevés új dolgot tudnak nekem mondani, írni. Most mégis sikerült. Ennek legfőbb oka: talán a fényképezés, a jó fénykép készítés elkészítésének legfontosabb feltételeire hívja fel Bendegúz a figyelmet. És én ebből is nagyon sokat tanultam. Köszönöm!

MISI BÁCSI

Kedves Bendegúz! Nagyon tetszett ez a tanfolyam, örömmel és lelkesen olvastam a leckék anyagát, amit nagyon profi módon állítottál össze. Könnyen követhető, érthető. Biztos, hogy újra fogom olvasni. A gyakorlati feladatokhoz is igyekszem elkészíteni a képeket és örömmel veszem majd jó tanácsaidat. Több szem többet és másként lát :- )

Belovai Erzsébet

Most kezdtem el a fotózást tanulni “hobbi szinten” és még nagyon kezdő vagyok. Nagyon sokat olvastam már az oldalon is és nagyon hasznosnak találok mindent, amit írsz! 😊

Molnárné Keserü Klaudia Dóra

Kedves Bendegúz! Rendszeresen olvasom a blog bejegyzéseidet és rákattantam minden hosszabb írásodra is. Sokat segít elmélyülni a fotózás, különösen a fotós más fajta szemléletének kialakításában, néha vágyom arra, hogy élőben, a gyakorlatban is tarts ilyen fotókurzusokat :) A fotózást csak gyakorlatban lehet igazán megtanulni, de a motiválásban rengeteget segítesz :) Köszönöm.

Andrea

Én személy szerint nagyon örülök, hogy van lehetőségünk ilyen formában is megtanulni, jó néhány dolog kitisztult, amivel nem feltétlenül voltam tisztában. Érthetőek és lényegre törőek az írások.

Kamocsai Ági

Nagyon szuperek a tippek és hasznosak, amiket használni is fogok a jövőben.Minden fotósnak ajánlom! :)

Vivi
>