január 6

0 hozzászólás

Megnyílt a fórum, újdonság a láthatáron!

Nagyon sokan írtok nekem levelet, amiben saját fotókat küldtök, kikéritek a véleményem, megosztjátok saját fotós történeteiteket, tanácsokat kértek, vagy egyszerűen csak néhány apró kéréssel, kérdéssel fordultok hozzám.

Minden levélnek nagyon szoktam örülni, mert jó látni, hogy mennyi embert foglalkoztat már az oldal. Mostanra azonban olyan méreteket öltött a dolog, hogy nehezemre esik minden levélre egyesével válaszolni.

FilmAppeal Fórum

Ezért döntöttem úgy, hogy ideje megnyitni a FilmAppeal saját fórumát, ahol ezentúl az ilyen beszélgetéseket folytathatjuk. Ez nem csak az én munkámat könnyíti meg nagyban, de nektek is hasznos lesz, hiszen az eddigi levélváltások alatt is rengeteg olyan dolog elhangzott már, ami bizony kár, hogy nem látható az oldalon sehol. Fotós tippek, okosságok, sokat mondó történetek és egyéb nagyszerű gondolatok is fel szoktak merülni a beszélgetések alatt.

Ha ezentúl mindezt nyilvánosan, a fórumban folytatjuk, ott is elkezdhet épülni egy érdekes és hasznos információhalmaz, ami mindenki számára elérhető. A sok nagyszerű tipp és gondolat így nem vész majd feledésbe, hanem helyette mindenki bővítheti belőle az ismereteit. Emellett abban is reménykedem, hogy a folyamatosan bővülő olvasótáborból elkezd végre egy közösség formálódni.

A fórum mindenki számára nyitott, bárki írhat bejegyzést, vagy hozzászólhat az eddigi írásokhoz. Nemcsak fotózással, hanem bármivel kapcsolatban írhatsz. Minél több dologról beszélgetünk, annál jobb.

Már nyitottam is néhány bejegyzést, amihez várom a hozzászólásokat, szóval ne habozzatok elárasztani a jobbnál jobb kommentekkel. 

Arra kérek mindenkit, hogy ha lehet, ezentúl ne levélben, hanem a fórumon írjon, mert a levelekre nem biztos, hogy mindig tudok válaszolni. Ezzel azt is elkerülhetjük, hogy ugyanazt a kérdést kelljen újra és újra megválaszolnom. Persze ha valaki mindenképp személyesen szeretne írni nekem, erre továbbra is megvan a lehetőség. 

Ha segítségre lenned szükséged a fórum használatában, ehhez is megtalálhatod a szükséges útmutatást a „Hogyan használd a fórumot” bejegyzés alatt.

Ez még nem minden!

Van még egy dolog, amit szeretnék megosztani veletek. Az oldalon eddig minden tanfolyam és blogbejegyzés a fotózáshoz kötődött, ezt a vonalat pedig továbbra is viszem tovább, hiszen rengeteg dolog van még, amiról nem esett szó. Már egy új tanfolyam is készülőben van, amiben egészen az alapokról tanulhatjátok majd a fotózást, illetve a géphasználatot. Ehhez azonban még idő kell, hogy elkészüljek vele, így nem is ez a fontos bejelentés.

Az ennél aktuálisabb hír, hogy szeretném az oldalon behozni a filmek, illetve filmkészítés világát is. Aki erre nyitott, ebből is rengeteget tanulhat majd, és mivel a filmek vizsgálata elképesztően sokat dobhat a vizuális látásmódon, bizonyára sok olyan dologról lesz szó, aminek a fotózáskor is hasznát veszi az ember. Velem is így volt ez. Amikor párhuzamosan kezdtem el foglalkozni a filmkészítéssel és a fotózással, hirtelen sokkal gyorsabban és hatékonyabban haladtam előre a tanulásban. De akkor is érdekesek lehetnek számodra az írások, ha egyszerűen csak szeretsz filmet nézni.

A jövőben tehát nem csak a fotózás, hanem a filmművészet is állandó téma lesz a blogban, illetve a fórumon. Remélem, szívesen fogadjátok majd ezen írásaimat is. 

Persze akit ezek nem érdekelnek, egy kattintással leiratkozhatnak majd a filmes hírlevelekről, a fotózással kapcsolatban viszont továbbra is értesülnek majd az újdonságokról. Senkire nem akarok ráerőltetni semmit.

Hamarosan jelentkezem valami újjal, addig is... 

Várom a hozzászólásokat, fotókat, bejegyzéseket. Senki se tartson magában semmit! 🙂


További bejegyzések

Filmajánlók fotósoknak #2
Fotók a kertből
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>