A fotózás alapjai online tanfolyam

Minden, amit a fotózásról tudnod kell, egyetlen, átfogó tanfolyamban. 

Akció!

  1  3
Nap
:
 
  1  0
Óra
:
 
  4  6
Perc
:
 
  1  0
Mp

You missed out!

Az akció időtartama alatt ezt a tanfolyamot 

50% kedvezménnyel vásárolhatod meg!

28 000 Ft

14 000 Ft

Röviden a tanfolyamról...

Hiánypótló tanfolyam azok számára, akik teljesen az alapokról szeretnék megtanulni a fotózást. A tananyag leckékre bontott, könnyen követhető és képekkel illusztrált, hogy egyszerűen és gördülékenyen menjen a tanulás. De ha mégis bármivel elakadnál, minden lecke alatt van lehetőséged segítséget kérni, hogy ne legyen gondod semmivel. A leckékhez kapcsolódóan gyakorlati feladatokat is kapsz, hogy a tanulás ne csak hasznos, de élvezetes is legyen. A tanfolyam végére így nemcsak egy jókora adag tudással, hanem legalább ennyi remek képpel is gazdagabb leszel. A cél, hogy egy olyan szintre juss el fotósként, ahol már nem jelent gondot a kamera és az objektívek használata, ismered a fotózás alapvető szabályait, és képes vagy kreatívan, a saját látásmódod szerint alkotni. Az itt szerzett tudás pedig egy olyan alapot nyújthat, amire könnyedén építhetsz a továbbiakban.


Letölthető Fotós Kártyák minden tanfolyamhoz

Hogy mindig kéznél legyen a tudás

A tanfolyam mellé néhány fotós kártya is jár, amelyet letölthető formában, nagy felbontásban kapsz majd meg. 

Ha valami nem jutna eszedbe fotózás közben, és nincs előtted a tanfolyam, hogy megkeresd benne a választ, a fotós kártyák nagy segítségedre lehetnek. Minden kártya egy témával kapcsolatban tartalmaz néhány egyszerű, lényegretörő grafikát. Ezekre elég csak ránézned, és máris eszedbe jutnak a legfontosabb dolgok. Nincsenek rajta hosszú szövegek, mély fejtegetések vagy bonyolult, nyakatekert mondatok. Csakis a lényeg, néhány szóban vagy rajzban elmondva, hogy azonnal segítsen és inspiráljon.

A kártyákat letöltheted a telefonodra, vagy akár ki is nyomtathatod és berakhatod a fotós táskádba. Nagyon kézenfekvő módja ez annak, hogy mindig kéznél legyen a tudás, amikor szükség van rá. 

És ráadásul még jól is néznek ki! 

Amit ebben a tanfolyamban tanulsz majd...

Kamerahasználat

Van egy kamerád, de nem tudod pontosan, melyik gomb mire való? Akkor ez a rész neked szól. Részletesen megtanulod majd kezelni a géped, hogy soha többé ne legyen gondod a kamerahasználattal. Emellett pedig a különböző fényképezési módokkal és képformátumokkal is megismerkedhetsz.

Objektívek típusai, tulajdonságai

A kamerád kezelése után az objektívek működését is megismerheted. Szó lesz a különböző objektívtípusokról, azok tulajdonságairól, és mindenről, amit még érdemes róluk tudnod. Miután elolvastad a leckéket, pontosan tudni fogod, melyik szituációban milyen objektívre van szükséged. És persze ha vásárlás előtt állsz, akkor sem árt, ha tisztában vagy az alapvető fogalmakkal.

A technikai alapok

A fotózás egyik alapvető pontja, hogy tisztában légy annak a technikájával. Részletesen elmerülünk a legfontosabb beállításokban, és megtudhatod, hogyan válhatnak a hasznodra olyan dolgok, mint a blende, a záridő vagy a fehéregyensúly. Szó lesz még a helyes expozícióról, a hisztogram használatáról, a színhelyességről, és persze a kreatív alkotói folyamatról.

Kompozíciós alapok

A gépkezelés és technikai alapok után rátérünk a fotózás elméleti részére. A kompozíció talán a legfontosabb dolog, ezért számos leckét találsz majd ehhez kapcsolódóan. Az alapvető szabályok mellett megismersz majd néhány egyszerű tippet a figyelem vezetésére, és arra, hogyan teheted érdekessé, kívánatossá a fotóid a helyes képkivágás megtalálásával.

Fényhasználat

A kompozíció mellett egy másik fontos dolog, ami meghatározza fotóid minőségét, hogy hogyan használod a rendelkezésre álló fényeket. A napfény mindenki számára elérhető, ingyen van, és gyakran a legszebb képeket eredményezi, ezért ebben a tanfolyamban erről tanulhatsz majd részletesen. Megtudhatod, mire kell figyelned természetes fény használatakor, akár külső, akár belső térben vagy, és szó lesz arról is, hogyan válhatnak hasznodra az árnyékok. 

A pénzkereséshez vezető út

A tanulás után abba is részletesen beavatlak, hogyan juthatsz el odáig, hogy pénzt keress a fotózással. Megosztom veled azokat a dolgokat, melyeket személyes tapasztalataim alapján tanultam meg, és lépésről lépésre végigvezetlek azon az úton, amin a leghamarabb célbaérhetsz. A tanfolyam végére így nemcsak annak az ára térülhet meg, hanem akár a sokszorosát is megkeresheted. 

Amit ezzel a tanfolyammal kapsz...

Fejezetekre és leckékre bontott tananyag

Egy könnyen követhető, képekkel illusztrált, fejezetekre és leckékre bontott írásos tananyagot kapsz, amellyel gyorsan és egyszerűen megy a tanulás. 

Örökös hozzáférés a tanfolyamhoz

Nincs időbeli vagy a megtekintések számára vonatkozó korlát. Bármikor kezdhetsz, és korlátlan ideig eléred a teljes tanfolyamot.

Gyakorlati feladatok

A leckékhez tartozóan kapsz gyakorlati feladatokat, melyekkel rögtön kipróbálhatod az újonnan szerzett tudást. Ha elvégzed őket, biztosan élvezetesebb lesz a tanulás, és egy adag remek fotóval is gazdagabb leszel, amit aztán büszkén mutogathatsz másoknak.

Fotós kártyák

A tanfolyam mellé néhány fotós kártyát is kapsz, melyek amellett, hogy jól néznek ki, nagy segítséget nyújthatnak fotózás közben. Letöltheted őket a telefonodra, vagy kinyomtathatod és berakhatod a táskádba, hogy mindig veled legyenek, amikor szükséged van rájuk.

Segítségnyújtás

A kérdéseidet minden fejezetben felteheted a hozzászólásoknál, de ha személyes segítségre van szükséged, akkor email-ben is a rendelkezésedre állunk.

Zárt közösségi csoport 

Hozzáférést kaphatsz egy zárt, kizárólag a tanfolyami résztvevőknek létrehozott csoportunkhoz a fórumon, ahol nemcsak másokkal léphetsz kapcsolatba, de a legjobban sikerült fotóidat is megoszthatod.

Tematika

Az online tanfolyamot az alábbi bontásban éred el.

Bevezető

1. Köszöntelek a tanfolyamban!

A kamera kezelése

2. A kamera gombjai és működésük

3. Fényképezési módok

4. Képformátumok

Technikai alapok

5. Blende

6. Záridő

7. ISO

8. Helyes expozíció és a hisztogram használata

9. Színhelyesség és fehéregyensúly

10. Kreatív döntések + feladat

Objektívek

11. Az objektívek típusai

12. Az objektívek tulajdonságai

Kompozíciós alapok

13. Harmadolás

14. A páratlanok szabálya + feladat

15. A figyelem vezetése + feladat

16. Negatív tér használata + feladat

Fényhasználat

17. Természetes fény használata + feladat

18. Árnyékok használata + feladat

Bónusz anyagok

19. A színek szerepe a fotózásban

20. Fotós kártyák

21. A pénzkereséshez vezető út

Zárás

22. A feladatok összefoglalója

23. Záró gondolat + galéria

Szeretnél te is tapasztalt fotóssá válni? 

A fotózás alapjai online tanfolyam

28 000 Ft

14 000 Ft

A sikeres fizetés után azonnal hozzáférsz a tanfolyamhoz.

Amennyiben bármilyen nehézséged adódna a fizetéssel, kérlek, írj egy email-t az info@filmappeal.hu címre, írd meg a számlázási címedet, és küldünk egy díjbekérőt a Számlázz.hu rendszeréből, amelynek segítségével a SimplePay rendszerén keresztül fizethetsz bankkártyával.


Kérdésed van, vagy bármiben a segítségedre lehetünk?
Írj nekünk az info@filmappeal.hu címre, és örömmel állunk rendelkezésedre.

>