Tájképfotózás online tanfolyam

Ismerd meg a tájképfotózás teljes folyamatát, lépésről lépésre.

9880 Ft

6400 Ft

Ebben az online tanfolyamban....

...egy összeszedett, átfogó tananyagban ismerheted meg minden fontos pontját a tájképfotózásnak. Megtudhatod, mik a legjobb kamerabeállítások, mitől működik jól egy kompozíció, illetve egyéb hasznos dolgokat is megismerhetsz. A tanfolyam végére minden tudás a birtokodban lesz ahhoz, hogy látványos tájképeket készíts.

Mit kapsz ebben a tanfolyamban?

Nagyszerű lehetőséget, hogy az útmutatás segítségével te is látványos, élettel teli tájképeket készíthess.

Leckék

Egy leckékre bontott, lényegre törő tananyag vár rád képekkel illusztrálva, hogy azonnal láthasd, mi a fontos a tájképek fotózásában.

Full HD minőségű oktatóvideók

Minden egyes tanfolyami fejezet elérhető szöveges formában, egyes fejezetekben pedig videóban is elmondjuk neked a legfontosabbakat.

Örökös hozzáférés a tanfolyamhoz

Nálunk nincs időbeli vagy a megtekintések számára vonatkozó korlát. Bármikor kezdhetsz, és korlátlan ideig eléred a teljes tanfolyamot.

Fotógyűjtemény

Nagyszerű példákat láthatsz és ötleteket meríthetsz a világ legjobb tájképfotósainak munkáiból összeállított fotógyűjteményünkből.

Ellenőrző kérdéssor

Vajon tudsz válaszolni a kérdésekre? Egy egyszerű kérdéssorral ellenőrizheted tudásod.

Segítségnyújtás

A kérdéseidet minden fejezetben felteheted a hozzászólásoknál, de ha személyes segítségre van szükséged, akkor email-ben is a rendelkezésedre állunk.

Zárt Fórum csoport

Hozzáférést kaphatsz zárt, kizárólag a tanfolyami résztvevőknek létrehozott csoportunkhoz a fórumon, ahol nem csak másokkal léphetsz kapcsolatba, hanem a fotóidat is megoszthatod.

Tematika

Az online tanfolyamot az alábbi bontásban éred el.

 1. 1
  Bevezető, amelyből megtudod, hogy mi a legfontosabb a tájképfotozásban, és vajon hány jó képet kell csinálnod ahhoz, hogy felzárkózz a legjobb tájképfotósokhoz.
 2. 2
  A technikai alapok, amelyben a legfontosabb beállításokkal ismerkedhetsz meg, mint pl. az ISO, a mélységélesség, a záridő, a fókusz és a gyújtótávolság.
 3. 3
  Téma és kompozíció, ami azért nagyon fontos, mert a tökéletesen beállított kamera még akkor sem elég egy jó fotóhoz, ha épp egy csodaszép táj közepén állsz a kameráddal. 
 4. 4
  A teljes folyamat, amelyet lépésről-lépésre végrehajtva egészen biztos, hogy örömteli és eredményes tevékenységgé válik a tájképek fotózása.
 5. 5
  Amit az égboltról tudni kell - hiszen az égbolt mindig ott van a fejünk fölött, és minden tájkép fontos részét képezi. Ebben a fejezetben arról tanulhatsz, mire kell ügyelned az égbolttal kapcsolatban.
 6. 6
  Még néhány gondolat, többek között az utómunkákról, és egy teszt, amellyel ellenőrizheted, hogy vajon mindent megértettél-e a tanfolyamból.
 7. 7
  Záró epizód, s benne néhány világhírű fotós válogatott képei, amelyekben te is megláthatod, hogy minden fotós a saját stílusában fotóz, a saját szabályai szerint. 

Szeretnél te is nagyszerű tájképeket készíteni?

Tájképfotózás online tanfolyam

9880 Ft

6400 Ft

A sikeres fizetés után azonnal hozzáférsz a tanfolyamhoz.


Kérdésed van, vagy bármiben a segítségedre lehetünk?
Írj nekünk az info@filmappeal.hu címre, és örömmel állunk rendelkezésedre.

Ők már ismerik a FilmAppeal anyagait:

Én személy szerint nagyon örülök, hogy van lehetőségünk ilyen formában is megtanulni, jó néhány dolog kitisztult, amivel nem feltétlenül voltam tisztában. Érthetőek és lényegre törőek az írások.

Kamocsai Ági

Kedves Bendegúz! Nagyon köszönöm azt, hogy ezeket a hasznos dolgokat megosztottad velünk, frappáns és lényegretörő fogalmazással. Várom az esetleges folytatást! :)

Anett

Más szemszögből fogom nézni a világot! :)

Tibor

Nem tegnap kezdtem el fényképezéssel foglalkozni. Volt olyan idő is, amikor azt hittem, már kevés új dolgot tudnak nekem mondani, írni. Most mégis sikerült. Ennek legfőbb oka: talán a fényképezés, a jó fénykép készítés elkészítésének legfontosabb feltételeire hívja fel Bendegúz a figyelmet. És én ebből is nagyon sokat tanultam. Köszönöm!

MISI BÁCSI

Kedves Bendegúz! Nagyon tetszett ez a tanfolyam, örömmel és lelkesen olvastam a leckék anyagát, amit nagyon profi módon állítottál össze. Könnyen követhető, érthető. Biztos, hogy újra fogom olvasni. A gyakorlati feladatokhoz is igyekszem elkészíteni a képeket és örömmel veszem majd jó tanácsaidat. Több szem többet és másként lát :- )

Belovai Erzsébet

Kedves Bendegúz! Értékesek az ötleteid és jól is illusztrálod! Egyszerűen, érhetően magyarázol, könnyen követhetők a megvalósításhoz. Remélem, folytatod még ezt a vizuális érzékenyítést, mert sokat lehet ezekkel az evidenciákkal fejlődni nem kezdő fotósként is. Köszönettel: Menyus

Menyus

Gratulálok, lényegretörő és hasznos összefoglalása a fotózás alapjainak. Éppen annyi, amennyi fejben tartható a témakeresés, beállítás és expozíció közepette. Köszönet érte!

József Tóth

Nagyon szépen köszönöm! Nagyon tetszett és minél hamarabb ki szeretném próbálni a tippeket! 😊Köszönöm szépen!

Gelencsér Júlia

Kedves Bendegúz! Örülök,hogy olvashattam tippjeidet. Sok hasznos ismeretet elevenített fel, ill. ismerhettem meg. Különösen tetszett a háttér választással kapcsolatos tipped, de a többi is ragyogó.

Rudolf Bokor

Az írással is sokszor úgy van, mint írtad, a kevesebb néha több. Nagy erőssége a tippeknek, hogy tömörek és a példákkal elegendőek. Gondolat ébresztőek, további gondolkodásra sarkallnak. S ha mi magunk is hozzátesszük a tapasztalatainkat, ráerősítenek az elhangzott javaslatokra. Kösz, jó volt olvasni!

Zsolt Zsabokorszky

Most kezdtem el a fotózást tanulni “hobbi szinten” és még nagyon kezdő vagyok. Nagyon sokat olvastam már az oldalon is és nagyon hasznosnak találok mindent, amit írsz! 😊

Molnárné Keserü Klaudia Dóra

Szia. Nagyon tetszett az online tanfolyam, nagyon összeszedett, részletes leírást kaptam minden leckében. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki neki szeretne állni fotózni. Köszönettel

Szabó Ramóna

Nagyon szuperek a tippek és hasznosak, amiket használni is fogok a jövőben.Minden fotósnak ajánlom! :)

Vivi

Kedves Bendegúz! Rendszeresen olvasom a blog bejegyzéseidet és rákattantam minden hosszabb írásodra is. Sokat segít elmélyülni a fotózás, különösen a fotós más fajta szemléletének kialakításában, néha vágyom arra, hogy élőben, a gyakorlatban is tarts ilyen fotókurzusokat :) A fotózást csak gyakorlatban lehet igazán megtanulni, de a motiválásban rengeteget segítesz :) Köszönöm.

Andrea

Nagyon tetszik az eddigi összes írásod! Szeretem a meglátásaidat, tanácsaidat, melyek közül rengeteget alkalmazok. Köszönöm az érthető fogalmazást, számomra ez nagyon fontos mint kezdő fotós. Érezhető olvasmányodban, (e-mailekben is) az, hogy szívvel-lélekkel csinálod! Ahogy olvasom az ebook-ot, olyan mintha személyesen beszélgetnénk... Köszönöm!

W.Zsuzsa
>