Tájképfotózás online tanfolyam

Ismerd meg a tájképfotózás teljes folyamatát, lépésről lépésre.

9880 Ft

Ebben az online tanfolyamban....

...egy összeszedett, átfogó tananyagban ismerheted meg minden fontos pontját a tájképfotózásnak. Megtudhatod, mik a legjobb kamerabeállítások, mitől működik jól egy kompozíció, illetve egyéb hasznos dolgokat is megismerhetsz. A tanfolyam végére minden tudás a birtokodban lesz ahhoz, hogy felejthetetlen tájképeket készíts.

Mit kapsz ebben a tanfolyamban?

Nagyszerű lehetőséget, hogy az útmutatónk segítségével végre te is egyedi, élettel teli tájképeket készíthess.

A fejezetek

Hat részből álló komplett, lényegre törő tananyag vár rád képekkel illusztrálva, hogy azonnal láthasd, mi a fontos a tájképek fotózásában.

Full HD minőségű oktatóvideók

Minden egyes tanfolyami fejezet elérhető szöveges formában, egyes fejezetekben pedig videóban is elmondjuk neked a legfontosabbakat.

Örökös hozzáférés a tanfolyamhoz

Nálunk nincs időbeli vagy a megtekintések számára vonatkozó korlát. Bármikor kezdhetsz, és korlátlan ideig eléred a teljes tanfolyamot.

Fotógyűjtemény

Nagyszerű példákat láthatsz és ötleteket meríthetsz a világ legjobb tájképfotósainak munkáiból összeállított fotógyűjteményünkből.

Ellenőrző kérdéssor

Vajon tudsz válaszolni a kérdésekre? Egy egyszerű kérdéssorral ellenőrizheted tudásod.

Segítségnyújtás

A kérdéseidet minden fejezetben felteheted a hozzászólásoknál, de ha személyes segítségre van szükséged, akkor email-ben is a rendelkezésedre állunk.

Zárt Fórum csoport

Hozzáférést kaphatsz zárt, kizárólag a tanfolyami résztvevőknek létrehozott csoportunkhoz a fórumon, ahol nem csak másokkal léphetsz kapcsolatba, hanem a fotóidat is megoszthatod.

Tematika

Az online tanfolyamot az alábbi bontásban éred el.

 1. 1
  Bevezető, amelyből megtudod, hogy mi a legfontosabb a tájképfotozásban, és vajon hány jó képet kell csinálnod ahhoz, hogy felzárkózz a legjobb tájképfotósokhoz.
 2. 2
  A technikai alapok, amelyben a legfontosabb beállításokkal ismerkedhetsz meg, mint pl. az ISO, a mélységélesség, a záridő, a fókusz és a gyújtótávolság.
 3. 3
  Téma és kompozíció, ami azért nagyon fontos, mert a tökéletesen beállított kamera még akkor sem elég egy jó fotóhoz, ha épp egy csodaszép táj közepén állsz a kameráddal. 
 4. 4
  A teljes folyamat, amelyet lépésről-lépésre végrehajtva egészen biztos, hogy örömteli és eredményes tevékenységgé válik a tájképek fotózása.
 5. 5
  Amit az égboltról tudni kell - hiszen az égbolt mindig ott van a fejünk fölött, és gyönyörű fotókat készíthetsz róla. De vajon mire kell ügyelni? Erről szól ez a fejezet.
 6. 6
  Még néhány gondolat, többek között az utómunkákról, és egy teszt, amellyel ellenőrizheted, hogy vajon mindent megértettél-e a tanfolyamból.
 7. 7
  Záró epizód, s benne néhány világhírű fotós válogatott képei, amelyekben te is megláthatod, hogy minden fotós a saját stílusában fotóz, a saját szabályai szerint. 

Szeretnél te is nagyszerű tájképeket készíteni?

Tájképfotózás online tanfolyam

9880 Ft

A sikeres fizetés után azonnal hozzáférsz a tanfolyamhoz.


Kérdésed van, vagy bármiben a segítségedre lehetünk?
Írj nekünk az info@filmappeal.hu címre, és örömmel állunk rendelkezésedre.

>