Rendelés

Amennyiben a webáruházban nem találtad meg, amire szükséged van, itt tudsz leadni személyes megrendelést. Első sorban csak meg kell írnod nekünk, mire van szükséged. Mi ezután egy válasz emailben megírjuk neked, lehetséges-e az általad kért felvételek elkészítése. Elképzelhető, hogy olyat kérsz, amit jelen pillanatban nem tudnánk teljesíteni, így nagyon fontos, hogy mielőtt bármit fizetnél, megbeszéljük a részleteket. Próbáld meg minél pontosabban megfogalmazni, mit szeretnél látni, hogy olyan felvételeket készíthessünk, amelyekkel elégedett leszel. (Kitérhetsz például a videók hangulatára, hosszára, vagy bármire, ami fontos neked.) Amennyiben meg tudunk állapodni, mi munkához látunk, te pedig a fizetést követően  megkapod a kért felvételeket. 


Árak:

Az árakat a kért videók mennyisége és összetettsége határozza meg, ezért az alábbi árak csak irányárak, útmutatásként szolgálnak. Pontos árat a személyes egyeztetés után tudunk mondani, de hozzávetőlegesen erre számíthatsz.

1 db, maximum 1 perces videó - 6880 ft - 19880 ft

Loopolható videó - 14880 ft/db

Kedvezmény:

Amennyiben olyan videót kérsz, ami nekünk is értékes lehet, és hozzájárulsz ahhoz, hogy ezt a videót később a webáruházban is áruljuk, 20% kedvezményt kapsz a teljes rendelésedből. Ez esetben a videót mások is megvásárolhatják és felhasználhatják saját célra.

Ha nem szeretnéd ezt és inkább teljes árat fizetnél, a videó nem kerül fel a webáruházba, így rajtad kívül senki más nem tudja felhasználni azt.

Megrendelésed az alábbi űrlap kitöltésével adhatod le.

>