Mi az a FilmAppeal?

Ha most látogattál el először a FilmAppeal oldalára, Isten hozott!

Bizonyára nem véletlen, hogy az internet számos webolala közül most épp itt kötöttél ki. Ha tippelnem kéne, azt mondanám, hogy téged is a fotózás/filmezés iránti érdeklődésed terelt ebbe az irányba. Ha eltaláltam, jó helyen jársz.

Az oldal fő témája ugyanis pontosan ez, vagyis minden, ami fotózásohz, filmezéshez köthető.


Blog – nem csak érdekes, hasznos is

A blogban folyamatosan jelennek meg a témához kapcsolódóan írások, amik amellett, hogy érdekes olvasmányok, sok esetben tanulságosak is. Az oldal első számú célja a tanítás, így a blogban megjelent bejegyzések is többnyire ezt a célt szolgálják.


Online tanfolyamok – ha igazán komolyan veszed a tanulást

A blogban rengeteg hasznos dolgot találhatsz, azonban ha te ennél komolyabban, egészen az alapokról, részletekbe menően szeretnél megtanulni valamit, itt erre is lehetőséged nyílik online tanfolyamok formájában. Ezek a tanfolyamok mind egy adott témához kapcsolódó, átfogó, fejezetekre bontott tananyagot tartalmaznak, amelyek egyszerűen és érthetően visznek téged végig a teljes folyamaton. Ezzel azonban még nem engedjük el a kezed, ugyanis bármilyen kérdéssel, kéréssel fordulhatsz hozzánk a tanfolyam résztvevőjeként, mi pedig személyes segítséget nyújtunk neked a témában, hogy ezzel is megkönnyítsük a tanulási folyamatot.


Fórum – kérdések és válaszok, beszélgetés, közösség

A FilmAppeal saját fórummal is rendelkezik, ahol bármilyen kérdést feltehetsz, feldobhatsz érdekes témákat, gondolatokat, sőt, akár még saját fotókat, alkotásokat is oszthatsz meg az oldal követőivel. Mindezek nem csak további érdekes témák előtt nyithatnak utat, de a közösség kiépítését is nagyban segítik.


Webáruház

A FilmAppeal rendelkezik egy saját webáruházzal is, ahol saját készítésű, jogtiszta felvételek közül válogathatsz. Az oldal ezen része azzal a céllal jött létre, hogy áthidalja az ingyenesen fellelhető, jelentős minőségbeli ingadozással bíró videók és a méregdrága stock videók között tátongó űrt. A FilmAppeal kínálatának minősége állandó, hiszen a felvételek egy forrásból származnak, a böngészésük így minden bizonnyal jobb élmény lesz, mint a más oldalakon fellelhető vegyített tartalmaké. A kis kínálatot pedig a személyes rendelések lehetősége igyekszik orvosolni, amire sehol máshol nem lesz lehetőséged. Azt gondolom, hogy ezekkel a feltételekkel biztosan hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy pont olyan videókhoz juss, amire éppen szükséged van.

 Bármilyen kérdésed, hozzáfűzni valód lenne, a kapcsolat menüpont alatt írhatsz nekünk.

Szűcs Bendegúz


>