Loopolható videók

A webáruházban a hagyományos videók mellett rengeteg loopolható felvétel közül is válogathatsz.

A loopolhatóság azt jelenti, hogy amikor a videó véget ér és előröl kezdődik, mindezt észrevétlenül teszi. A videókat így a végtelenségig le tudod játszani anélkül, hogy abból bármit is észlelni lehetne. 

Hol vehetem ennek hasznát?

Remek háttérelemként szolgálhat például weboldalaknál, mint ahogyan azt itt is láthatod. Sokkal megynerőbb tud lenni egy ilyen mozgó háttérkép, mint egy egyszerű képkocka. De jól jöhet például olyan hosszabb videóknál is, ahol sokkal inkább a hangon van a hangsúly, nem pedig a képen (pl. podcast). A loopolhatóságnak köszönhetően pedig nem számít, milyen hosszú videóról beszélünk. De rengeteg felhasználási módja lehet még egy ilyen felvételnek, tulajdonképpen csak rajtad múlik, mihez kezdesz vele.

Máshol is találhatok ilyen videókat?

A loopolhatóság nem új fogalom, az interneten számos helyen találhatsz ehhez hasonló videókat. Ami azonban a FilmAppeal kínálatában különleges az az, hogy míg a máshol fellelhető videók szinte kivétel nélkül valamilyen számítógéppel létrehozott képet játszanak le újra és újra, az itt megtalálható felvételek valósak, nem számítogéppel generáltak.  

>