Fotózás egyszerűen

Készíts szuper fotókat könnyedén, bármilyen kamerával, előzetes tudás nélkül.

Ha komolyabban el akarsz merülni a fotózásban, bizony rengeteg dolgot kell majd megtanulnod. Nem meglepő, ha valaki mindezt nehéz dolognak tartja, és emiatt inkább nem is veszi a fáradságot, hogy elinduljon ezen a pályán. Na de mi lenne, ha azt mondanám neked, hogy a fotózás akár nagyon egyszerű is lehet. A jó fotónak nincs olyan feltétele, aminek te ne lennél a birtokában. Valójában már ma elkezdheted gyártani a jobbnál jobb képeket, még akkor is, ha semmit nem tudsz a fotózásról, és nem vagy elárasztva fotós felszerelésekkel. 

Ebben a rövid könyvben elmondom neked, hogyan készíthetsz te is nagyon egyszerűen jó képeket, bármilyen kamerád is legyen. Ha érdekel az ebook, az alábbi mezők kitöltésével most ingyen megkaphatod.

Ők már letöltötték az ebook-ot:

Most kezdtem el a fotózást tanulni “hobbi szinten” és még nagyon kezdő vagyok. Nagyon sokat olvastam már az oldalon is és nagyon hasznosnak találok mindent, amit írsz! 😊

Molnárné Keserü Klaudia Dóra

Tetszett az írása. Rövid és velős. A rövidség azért fontos, mert manapság sokan hosszú dolgot nem olvasnak el. Sokszor márt csak a címmel is megelégednek. Egyetértek azzal, amit a fényről írt. Ezért jobban szeretem a fotózásra azt a kifejezést: "fényképezés". A mai eluralkodott színes technikában már sokan megfeledkeznek a fényekről. Valóban, sokat segíthet az a biztatás: "menj közel a témához!" Örülök, hogy olvashattam. Üdvözlettel. P.S.

Sára Paraszkay

Rövid volt, de hasznos. Minden lényeges megtudható belőle még az abszolút kezdőknek is. IPhone 11- el fotózom. Valóban sokszor idegesít, amikor otthon visszanézve zavaró dolgokat fedezek fel a fotómon. Legtöbbször az utca, épület fotózásakor fordul elő. (Táblák, kuka, szemét, bemozduló emberek, vezetékek….).Talán a kompozícióról lehetett volna bővebben írni, bár szerintem ez tényleg a nagyon kezdőknek szükséges. Magam részéről köszönöm szépen a munkádat, tudom, hogy rengeteg időt és energiát vesz igénybe. Minden cikkedet, írásodat elolvasom és tanulok belőle. A mostaniból a “keresd a fényt” volt újdonság számomra. Az épületek fotózásakor az épületre vetülő árnyékkal mindig meggyűlt a bajom. Egy pici utómunkát mindig elkövetek a jobb eredményért. Várom a következő írásod. További sok sikert !

Gaby

Kedves Bendegúz! Rendszeresen olvasom a blog bejegyzéseidet és rákattantam minden hosszabb írásodra is. Sokat segít elmélyülni a fotózás, különösen a fotós más fajta szemléletének kialakításában, néha vágyom arra, hogy élőben, a gyakorlatban is tarts ilyen fotókurzusokat :) A fotózást csak gyakorlatban lehet igazán megtanulni, de a motiválásban rengeteget segítesz :) Köszönöm.

Andrea

© 2020   FilmAppeal    I      Adatkezelési tájékoztató

>