Tanuld meg a profi fotózás titkát!

Töltsd le ezt a két ebook-ot, és alakítsd ki saját fotós mentalitásod.

2500 Ft

A fotós mentalitás kialakítása 

Ha igazán jó fotós akarsz lenni, a rutinos kamerakezelés és kompozíciós ismeretek nem lesz elég ahhoz, hogy kitűnj a tömegből. Sok fotós leragad ezen a szinten, és nem érti, miért nem jut tovább. Az alapelvek ismerete fontos, azonban a legfontosabb összetevő nem ebben rejlik. 

Ha igazán jó akarsz lenni, a választ saját magadban, és a fotózáshoz fűződő gondolkodásmódodban kell keresned. A legjobb fotósok mind tudják ezt, és sajátos mentalitásuknak köszönhetik, hogy világhírű alkotókká váltak. 

Ebben az ebookban segítek neked, hogy te is kialakíthasd saját fotós mentalitásod. Elmondom neked, pontosan mit értek ezalatt, és olyan szempontokat is megosztok veled, melyeket a világ legjobb fotósaitól tanultam. 

Ha nyitott vagy a tanulásra, és képes vagy nemcsak a kameráddal, hanem magaddal is foglalkozni, óriási lépést tehetsz a jó irányba.

15+1 fotós kihívás a kreativitásért

Az ebookhoz tartozik egy külön letölthető gyakorlatsorozat, amely nemcsak remek fotós feladatokat tartogat számodra, de a fejlődésedhez is nagy mértékben hozzájárul majd. Különböző kihívásokkal teheted próbára a tudásod, és remek alkalmat kapsz arra, hogy a gyakorlatban is alkalmazd az ebookban megismert dolgokat. Biztos vagyok benne, hogy ha minden feladatot el tudsz végezni, nemcsak rengeteg jó képpel leszel gazdagabb, de a látásmódod és kreativitásod is jelentős fejlődésen megy majd keresztül.

Készen állsz a kihívásra?

A fotós mentalitás kialakítása 

2500 Ft

Bármilyen nehézséged adódna a vásárlással, kérlek írj nekünk az info@filmappeal.hu címen.

Ők már ismerik a FilmAppeal anyagait:

Kedves Bendegúz! Rendszeresen olvasom a blog bejegyzéseidet és rákattantam minden hosszabb írásodra is. Sokat segít elmélyülni a fotózás, különösen a fotós más fajta szemléletének kialakításában, néha vágyom arra, hogy élőben, a gyakorlatban is tarts ilyen fotókurzusokat :) A fotózást csak gyakorlatban lehet igazán megtanulni, de a motiválásban rengeteget segítesz :) Köszönöm.

Andrea

Nagyon tetszik az eddigi összes írásod! Szeretem a meglátásaidat, tanácsaidat, melyek közül rengeteget alkalmazok. Köszönöm az érthető fogalmazást, számomra ez nagyon fontos mint kezdő fotós. Érezhető olvasmányodban, (e-mailekben is) az, hogy szívvel-lélekkel csinálod! Ahogy olvasom az ebook-ot, olyan mintha személyesen beszélgetnénk... Köszönöm!

W.Zsuzsa

Kedves Bendegúz! Örülök,hogy olvashattam tippjeidet. Sok hasznos ismeretet elevenített fel, ill. ismerhettem meg. Különösen tetszett a háttér választással kapcsolatos tipped, de a többi is ragyogó.

Rudolf Bokor

Most kezdtem el a fotózást tanulni “hobbi szinten” és még nagyon kezdő vagyok. Nagyon sokat olvastam már az oldalon is és nagyon hasznosnak találok mindent, amit írsz! 😊

Molnárné Keserü Klaudia Dóra

Szia. Nagyon tetszett az online tanfolyam, nagyon összeszedett, részletes leírást kaptam minden leckében. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki neki szeretne állni fotózni. Köszönettel

Szabó Ramóna

Kedves Bendegúz! Nagyon köszönöm azt, hogy ezeket a hasznos dolgokat megosztottad velünk, frappáns és lényegretörő fogalmazással. Várom az esetleges folytatást! :)

Anett

Nem tegnap kezdtem el fényképezéssel foglalkozni. Volt olyan idő is, amikor azt hittem, már kevés új dolgot tudnak nekem mondani, írni. Most mégis sikerült. Ennek legfőbb oka: talán a fényképezés, a jó fénykép készítés elkészítésének legfontosabb feltételeire hívja fel Bendegúz a figyelmet. És én ebből is nagyon sokat tanultam. Köszönöm!

MISI BÁCSI

Kedves Bendegúz! Értékesek az ötleteid és jól is illusztrálod! Egyszerűen, érhetően magyarázol, könnyen követhetők a megvalósításhoz. Remélem, folytatod még ezt a vizuális érzékenyítést, mert sokat lehet ezekkel az evidenciákkal fejlődni nem kezdő fotósként is. Köszönettel: Menyus

Menyus

Nagyon szépen köszönöm! Nagyon tetszett és minél hamarabb ki szeretném próbálni a tippeket! 😊Köszönöm szépen!

Gelencsér Júlia

Gratulálok, lényegretörő és hasznos összefoglalása a fotózás alapjainak. Éppen annyi, amennyi fejben tartható a témakeresés, beállítás és expozíció közepette. Köszönet érte!

József Tóth

Kedves Bendegúz! Nagyon tetszett ez a tanfolyam, örömmel és lelkesen olvastam a leckék anyagát, amit nagyon profi módon állítottál össze. Könnyen követhető, érthető. Biztos, hogy újra fogom olvasni. A gyakorlati feladatokhoz is igyekszem elkészíteni a képeket és örömmel veszem majd jó tanácsaidat. Több szem többet és másként lát :- )

Belovai Erzsébet

Az írással is sokszor úgy van, mint írtad, a kevesebb néha több. Nagy erőssége a tippeknek, hogy tömörek és a példákkal elegendőek. Gondolat ébresztőek, további gondolkodásra sarkallnak. S ha mi magunk is hozzátesszük a tapasztalatainkat, ráerősítenek az elhangzott javaslatokra. Kösz, jó volt olvasni!

Zsolt Zsabokorszky

Én személy szerint nagyon örülök, hogy van lehetőségünk ilyen formában is megtanulni, jó néhány dolog kitisztult, amivel nem feltétlenül voltam tisztában. Érthetőek és lényegre törőek az írások.

Kamocsai Ági

Nagyon szuperek a tippek és hasznosak, amiket használni is fogok a jövőben.Minden fotósnak ajánlom! :)

Vivi

Más szemszögből fogom nézni a világot! :)

Tibor
>