Tanuld meg a profi fotózás titkát!

Töltsd le ezt a két ebook-ot, és alakítsd ki saját fotós mentalitásod.

2500 Ft

A fotós mentalitás kialakítása 

Ha igazán jó fotós akarsz lenni, a rutinos kamerakezelés és kompozíciós ismeretek nem lesz elég ahhoz, hogy kitűnj a tömegből. Sok fotós leragad ezen a szinten, és nem érti, miért nem jut tovább. Az alapelvek ismerete fontos, azonban a legfontosabb összetevő nem ebben rejlik. 

Ha igazán jó akarsz lenni, a választ saját magadban, és a fotózáshoz fűződő gondolkodásmódodban kell keresned. A legjobb fotósok mind tudják ezt, és sajátos mentalitásuknak köszönhetik, hogy világhírű alkotókká váltak. 

Ebben az ebookban segítek neked, hogy te is kialakíthasd saját fotós mentalitásod. Elmondom neked, pontosan mit értek ezalatt, és olyan szempontokat is megosztok veled, melyeket a világ legjobb fotósaitól tanultam. 

Ha nyitott vagy a tanulásra, és képes vagy nemcsak a kameráddal, hanem magaddal is foglalkozni, óriási lépést tehetsz a jó irányba.

15+1 fotós kihívás a kreativitásért

Az ebookhoz tartozik egy külön letölthető gyakorlatsorozat, amely nemcsak remek fotós feladatokat tartogat számodra, de a fejlődésedhez is nagy mértékben hozzájárul majd. Különböző kihívásokkal teheted próbára a tudásod, és remek alkalmat kapsz arra, hogy a gyakorlatban is alkalmazd az ebookban megismert dolgokat. Biztos vagyok benne, hogy ha minden feladatot el tudsz végezni, nemcsak rengeteg jó képpel leszel gazdagabb, de a látásmódod és kreativitásod is jelentős fejlődésen megy majd keresztül.

Készen állsz a kihívásra?

A fotós mentalitás kialakítása 

2500 Ft

Bármilyen nehézséged adódna a vásárlással, kérlek írj nekünk az info@filmappeal.hu címen.

>